Aktualitások

Fesztiválozz a Mosolyért!

„Megérteni. Elfogadni. Segíteni.” kampányunk legújabb szakaszában az Autisták Országos Szövetségével közösen szeretnénk létrehozni az első Autista Krízis Házat és Oktatási Központot, ahol szakszerű és hatékony segítséget nyújthatunk a súlyos autizmussal élő személyeknek és családjaiknak, valamint tanulási lehetőséget, tapasztalatszerzést biztosíthatunk szakemberek számára. Ez egy hatalmas beruházás, ami jelenleg az előkészítő szakaszban jár az ország legjobb szakembereinek bevonásával.

Hogyan segíthetsz?

A nyár folyamán 4 nagy hazai fesztiválon, a VOLT Fesztiválon, a Balaton Soundon, a Sziget Fesztiválon és a Strand Fesztiválon találkozhattok alapítványunk kitelepüléseivel és aktivitásaival.

A TELEKOM VOLT Fesztiválon keressétek a VOLT-füzéreket, mert minden nyakba akasztott viráglánc után 100 Ft-tal támogatja alapítványunk célkitűzését a MOL.  A TELEKOM VOLT-on továbbá az idén először létrehozott Mosoly útja végén kihelyezett Mosoly falunkon kedves üzeneteket küldhettek autizmussal élő társaitoknak. A soproni fesztivál alatt, június 27-én 13:15-kor pedig a Diákhitel Kávézóban várunk benneteket egy kerekasztal-beszélgetéssel „Tabuk nélkül az autizmusról” címen.

A Balaton Sound-on különleges fényfestés és fotókabin vár benneteket. A fotókabinban készült képeket azonnal posztolni tudjátok #fesztiválozzamosolyért hastaggel, így minden egyes # után újabb 100 Ft-tal támogatja célunkat a MOL.

A Sziget Fesztiválon hosszabb Mosoly útja vár minden fesztiválozót, így üzeneteinket elolvasva sokkal közelebb kerülhettek autizmussal élő társaitok mindennapjaihoz. Mosoly falunk mellett a Szigeten debütál Instagram keretünk, mely újabb lehetőséget biztosít, hogy fotózzatok és megosszátok #fesztiválozzamosolyért hastaggel képeiteket. A Sziget alatt összegyűlt hastagek után is 100 Ft-tal támogatja célunkat a MOL, így lehettek fesztiválózók és adományozók egyben.

A nyár zárásaként megtaláltok bennünket a Strand Fesztiválon is. A már jól ismert aktivitások, mint az Instagram keret, a Mosolyfal, a Mosolyútja mellett 30.000 darab szélforgót is kiosztunk. Minden elfogadott szélforgó után újabb 100 Ft-tal támogatja a MOL, Magyarország első Autista Krízis Házának és Oktatási Központjának létrejöttét.

#FESZTIVÁLOZZAMOSOLYÉRT

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Út a Mosolyért Alapítvány
2120 Dunakeszi Hársfa utca 32.
Email:
Facebook​: Út a Mosolyért Alapítvány
Web​ : www.utamosolyert.hu

Az Út a Mosolyért Alapítvány kezdeményezését támogató felajánlásokat a következő bankszámlaszámra tudják eljuttatni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000087-36910019

​Az alapítvány célja:

Fogyatékos gyermekek és fiatal felnőttek képzésének, foglalkoztatásának, egészségügyi rehabilitációjának, esélyegyenlőségének elősegítése, készségeik, képességeik - az önálló életvitelre való képességük - fejlesztése, életkörülményeik javítása,
A fogyatékos gyermekekkel és fiatal felnőttekkel foglalkozó, ellátásukat biztosító intézmények működésének, fejlesztésének támogatása,
A munkaerőpiacon hátrányos helyzetű személyek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése,
A fenti személyek érdekeinek képviselete.

Tagok

Szijjártó-Nagy Szilvia elnök-alapító
Kardos Éva alapító tag
Gubcsó Balázs kuratóriumi tag